Kerst bij Resort Limburg

Ga naar Magisch Maastricht en verblijf in kerstsfeer

Geniet van de kerst bij Resort Limburg

Geniet van de kerst bij Resort Limburg met kerstmarkt Magisch Maastricht om de hoek en je bent bij ons aan het perfecte kerstadres voor het kerstmenu van restaurant Friends 'n Bites , want: wij hebben speciaal voor jullie dit jaar verschillende foodboxen samengesteld welke je kan bijboeken bij je verblijf en je kunt jouw favoriete foodbox laten bezorgen op je vakantie adres of afhalen. Wat je wilt en makkelijk vindt. Reserveer op tijd en geniet tijdens de feestdagen van het met aandacht samengestelde gourmet pakket in jouw eigen accommodatie en/of profiteer van een kerstbrunch bij jou in je vakantiehuis! Meer informatie over de foodboxen vind je verder op deze pagina!

Tijdens de kerstvakantie is er ook een animatie programma voor onze jonste gasten. Het vakantiepark is versierd met kerstverlichting, zodat onze gasten de hele winter kunnen genieten van de mooiste tijd van het jaar. Een winterwandeling in de omgeving van ons park in Susteren is ook een leuke tip! Kun je daarna heerlijk opwarmen met een kop warme chocolademelk, thee of koffie bijvoorbeeld.

Kerst uitjes in de buurt

Magisch Maastricht 🎅

Magisch Maastricht 🎅

Magisch Maastricht 🎅

Bezoek het kerstfeest in Maastrischt vanaf 27 november 2020!

Lees verder...
Omgeving Susteren

Omgeving Susteren

Omgeving Susteren
Lees verder...

Onze kerstmenu's

Ontdek de december foodboxen!

In de maand december bieden wij exclusieve maaltijdenboxen aan om af te halen of te laten bezorgen bij jou in het vakantiehuis. Dus ook tijdens de feestdagen zoals met kerst! Denk aan diner-, lunch en ontbijt/brunch-boxen of een gourmetpakket, borrelbox en/of combineer het met een drankpakket! Kortom, laat je tijdens de kerstvakantie culinair verwennen. Het is immers de gezelligste maand van het jaar. Geniet met een foodbox naar keuze tijdens jullie verblijf op Resort Limburg! Je kunt jouw favoriete foodbox bijboeken wanneer je jouw vakantie bij EuroParcs reserveert, een foodbox reserveren via ons klantencontactcentrum kan ook of op het park ter plekke bij het restaurant (tijdens reguliere openingstijden). Nieuwsgierig? ⬇️ 

Kerstactiviteiten op het park

Vier de winter bij EuroParcs

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst. Beleef jouw kerstvakantie op een van onze resorts welke helemaal zijn ingericht in kerstsfeer! 

Top kerstmarkten

Top kerstmarkten

Bezoek de leukste kerst events ⛄️

Boek bij EuroParcs & beleef het

Veilig betalen met: