Vakantiehuis voor 10 personen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur, adipisicing elit. Aperiam ex porro, adipisci facere, praesentium quos possimus ipsam fuga assumenda earum omnis nihil fugiat molestias dignissimos natus ab, veniam atque ut!

Een ander mooi voorbeeld van een 10 personen vakantiehuis is De Rijp 10 op EuroParcs Resort De Rijp, omdat dit een typisch Zaans vakantiehuisje is. Verblijf idyllisch in deze vrijstaande 10 persoons bungalow in Noord-Holland en combineer het met een gezellig dagje shoppen in Alkmaar.

EuroParcs' 10 persoons vakantiehuizen beschikken over meerdere slaapkamers en 1 of meer badkamers, een keuken en een eet/zitkamer waar je samen een gezellige tijd kan doorbrengen. ook zit er vaak een terras bij, zodat jullie met lekker weer daar ook van kunnen genieten. Per vakantiepark is het aanbod vakantiehuizen voor 10 personen uiteenlopend en dat maakt iedere groepsvakantie weer een unieke vakantiebeleving op zich. Binnen de vakantiehuizen 10 persoons zijn er een aantal van hetzelfde soort, maar de stijl van het vakantiehuis kan regionaal bepaald zijn, zoals vakantiehuis 10 persoons Hackfort l'etage 10 op Resort De Achterhoek. Hoewel het interieur en exterieur per groepsaccommodatie kan verschillen kun je wel dezelfde luxe en comfort verwachten bij EuroParcs. 

Ons aanbod 10 persoons vakantiehuisjes

Bekijk hieronder het aanbod van vakantiehuis 10 personen bij EuroParcs, ontdek de parken, de bijbehorende faciliteiten en natuurlijk de ligging, want in de omgeving is vaak ook veel te ontdekken, te doen en te beleven!

Vind jouw favoriete accommodatie bij Europarcs

Veilig betalen met: