Omgeving Schoneveld

De excursiemogelijkheden in de omgeving van vakantiepark Droompark Schoneveld.

In de omgeving van Resort Schoneveld is er voor elk wat wils. Op deze pagina proberen wij je een compleet overzicht te geven van de mogelijke activiteiten, rondom het vakantiepark. Bezoek ook onze receptie, onze medewerkers informeren je graag over het ruime aanbod aan activiteiten!

Hier laadt u gegarandeerd uw batterijen weer op! In Zeeland bijvoorbeeld kunt u heerlijk flaneren langs de uitgestrekte zandstranden en prachtige duinen. België ligt ook om de hoek!

Naar Brugge voor een biertje

Naar Brugge voor een biertje

Brugge

Waar kan je beter genieten van heerlijke speciaalbieren dan in een sfeervol café in België? Brugge is geen uitzondering! Er is meer dan genoeg keuze! En welk bier vind je het lekkerst?

Slenteren door Sluis

Slenteren door Sluis

Sluis

Het Bourgondische stadje Sluis staat bekend om het enige Belfort van Nederland en zijn ruime winkelaanbod. Een heerlijke stad waar u cultuur en winkelen kunt combineren

Fiets- en wandeltochten

Fiets- en wandeltochten

Breskens

Rondom Breskens en Resort Droompark Schoneveld zijn er veel verschillende fiets- en/of wandelroutes te ontdekken. Laat u inspireren, kies de mooiste routes en geniet samen van de natuur!

Fietsroutes

Fietsroutes

Breskens

Verken en ontdek de provincie Zeeuws-Vlaanderen op verschillende fietsroutes. Het aanbod is gevarieerd. Vergeet niet te genieten van het mooiste uitzicht onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers!

Golfclub De Brugse Vaart

Golfclub De Brugse Vaart

Oostburg

De 18-holes championship course van de Oostburg Golf Club is ruim 6 km lang en biedt uitdagingen voor één of meerdere dagen golfplezier met aantrekkelijke waterspelen en technische hoogstandjes.

Zeehonden in de Westerschelde

Zeehonden in de Westerschelde

Westerschelde

De zeehondenpopulatie in de Westerschelde blijft toenemen. Je kunt er steeds vaker de schattige zoogdieren spotten

Neeltje Jans

Neeltje Jans

Vrouwenpolder

Neeltje Jans is de perfecte plek om meer te weten te komen over de Deltawerken. Zonder deze belangrijke constructie zou een zeer groot deel van Nederland onder water staan.

Veilig betalen met: