Strand en natuurlijk meer 

Duik erin! Droompark Bad Hoophuizen ligt op een unieke locatie midden in de prachtige natuur direct aan het uitgestrekte Veluwemeer!

Watersportcentrum

Aangedreven door Passie

Het watersportcentrum Windy Waters ligt aan het Veluwemeer en grenst direct aan ons park. Vaar mee met Windy Waters en ontdek dat watersport meer is dan alleen een vrijetijdsbesteding. Het niveau waarop u actief bent, doet er niet toe. Of u nu een sport wilt leren of zo vaak mogelijk wilt beoefenen, of u nu die ene speciale beweging wilt leren of gewoon sportmateriaal wilt huren. Bij ons gaat het altijd om de ervaring.

Welke activiteit past het best bij u?

  • Catamaran zeilen
  • Windsurfen
  • SUPpen (Stand Up Paddling)

Avontuurlijke activiteiten

Tijdens de Duitse en Nederlandse schoolvakanties, van de paasvakantie tot de herfstvakantie, worden elke dag aantrekkelijke en avontuurlijke activiteiten georganiseerd waaraan iedereen kan deelnemen. Bijvoorbeeld "Windskating" (windsurfen op een longboard op straat), powerkiten, SUPpen, vlotten bouwen en longboarden. Wij organiseren ook een grote wekelijkse BBQ voor alle watersportliefhebbers. 

Strand accessoires

Op zoek naar onderdelen voor uw catamaran of accessoires voor uw surfuitrusting? Kom langs in onze winkel. Hier vind je longboards (ook elektrische!), surfschoenen, mode, accessoires en andere strandartikelen.

Windy Waters heeft heel wat leuke activiteiten in petto voor Pasen. Kijk wat je hier kunt doen.

Heb je meer informatie nodig? Stuur een e-mail naar: info@windywaters.nl.

Veilig betalen met: