Beleef de omgeving van Resort De Utrechtse Heuvelrug

De omgeving van EuroParcs vakantiepark De Utrechtse Heuvelrug biedt meer dan alleen fraaie natuur in het verlengde daarvan inspiratievolle wandel- en fietstochten of een verkoelende duik in Bosbad Henschotermeer. Heb je de fiets niet bij? Je kunt fietsen reserveren bij de fietsverhuur op vakantiepark De Utrechtse Heuvelrug.

Er is veel te doen op recreatiepark Utrecht, maar wie een garantie wil hebben om dieren te zien kan bijvoorbeeld met het gezin naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen gaan. Dit dierenpark, op 25 autominuten van EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug, huisvest sinds 2017 twee reuzenpanda’s. De zoo geniet verder grote faam met zijn berenbos, een onderkomen van maar liefst twee hectare groot voor bruine beren. Ook Dierenpark Amersfoort, op een klein half uur rijden van EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug, is een aanrader, met zijn Siberische tijgers, witte tijgers, leeuwen, andere ‘grote katten’, de Japanse tuin, olifanten, beren en wat al niet meer: deze dierentuin telt ruim driehonderdduizend dieren!

Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen op Golfclub Anderstein in het naburige Maarsbergen. Deze golfbaan telt maar liefst 27 holes, daarnaast maakt de directe omgeving van bos, heide, zandverstuivingen en grasland Golfclub Anderstein een mooie ervaring. 

Wie houdt van stedelijke reuring kan onder meer terecht in Amersfoort met zijn Middeleeuwse centrum met grachten, de zogeheten muurhuizen bij de eeuwenoude stadsmuur en de blikvanger Onze-Lieve-Vrouwetoren. Daarnaast heef Amersfoort ook een uitgebreid winkel- en horecabestand.

Vakantiepark omgeving Utrecht
Gunstig voordeel van een vakantiepark in de omgeving van Utrecht is voor wie naar de stad Utrecht wil. EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug is namelijk een vakantiepark in de buurt van Utrecht. Deze bruisende stad doet het hart sneller kloppen van mensen die van uitgaan en shoppen houden. De Neude is een bekende uitgaansplek, winkelen kun je door de hele stad of aan de Woonboulevard aan de zuidzijde van Utrecht. De vierde stad van het land heeft cultureel en historisch ook veel te bieden. Denk aan vele musea zoals het Spoorwegmuseum, het Dick Bruna Huis, de Domtoren natuurlijk en het historische centrum met zijn unieke werven. In totaal heeft Utrecht ruim 1400 Rijksmonumenten, na Amsterdam en Maastricht het hoogste aantal van Nederland. 

Thermale baden

Thermale baden

Arcen

Wil je echt tot rust komen? Kom dan binnen in deze oase van rust die lichaam en ziel verwent. Het water in de thermale baden heeft een temperatuur van 35-36 graden en borrelt op uit een bron op 892 meter diepte.

Fiets- en wandeltochten

Fiets- en wandeltochten

Belfeld

Rondom Belfeld en Resort Droompark Maasduinen zijn er veel verschillende fiets- en/of wandelroutes te ontdekken. Laat u inspireren, kies de mooiste routes en geniet samen van de natuur!

Fun Forest

Fun Forest

Tegelen

 Green Jammer Valley ligt in het sprookjesachtige Limburg vlakbij de Duitse grens. Met eindeloze velden, prachtige bossen en kronkelende beekjes is dit een heerlijke plek om van de natuur te genieten. Het park biedt veel meer dan ziplines en bruggen. Geniet van het avontuur! 

Golfclub De Herkenbosche

Golfclub De Herkenbosche

Herkenbosch

De golfbaan grenst direct aan het Nationaal Park De Meinweg. In het Meinweggebied, een uniek terrassenlandschap, vormen bossen, heidevelden, heidevelden en beekdalen een afwisselend landschap.

Hertog Jan Brouwerij

Hertog Jan Brouwerij

Arcen

Volg een rondleiding in de Hertog Jan Brouwerij en laat u onderdompelen in de wereld van de authentieke koperen brouwketels. Ruik de hop, proef de mout en proef natuurlijk het bier.

Toverland

Toverland

Sevenum

Laat je betoveren door het pretpark Toverland. Beleef het avontuur op de mysterieuze wildwaterbaan 'Djengu River' of ontdek je eigen magische krachten in het Toverhuis! Het absolute hoogtepunt is 'Troy', de hoogste en langste achtbaan van de Benelux!

GaiaZoo

GaiaZoo

Overloon

GaiaZOO is ook in 2018 weer verkozen tot 'Mooiste bestemming van Nederland'! GaiaZOO is meer dan een dierenpark alleen, want tijdens een wandeling kunt u ook het Limburgse heuvellandschap verkennen.

Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond

Oostburg

Als u in Roermond bent, is het Designer Outlet een bezoekje waard! Hier kunt u tot 70% besparen op uw favoriete merken. Ook in het unieke stadscentrum van Roermond vindt u vele boetiekjes en winkels die u uitnodigen om rond te slenteren.

Fun Forest

Fun Forest

Tegelen

Green Jammer Valley ligt in het sprookjesachtige Limburg vlakbij de Duitse grens. Met eindeloze velden, prachtige bossen en kronkelende beekjes is dit een heerlijke plek om van de natuur te genieten. Het park biedt veel meer dan ziplines en bruggen. Geniet van het avontuur!

Veilig betalen met: