Droompark Hooge Veluwe

Culinair genieten bij Droompark Resort Hooge Veluwe

Dat heerlijke malse vlees dat maakt dat je de ogen even sluit…. De prettige frisse nasmaak van groenten, het toetje daarna en de kwaliteitsrijke bier, wijn of gewoon jus d’orange… Het restaurant op EuroParcs Hooge Veluwe staat voor kwaliteit, in de breedste zin van het woord. Oók kortom als het gaat om ons personeel dat jou en je gezin serveert. 

Heerlijk eten voor een betaalbare prijs, daar staan wij voor. Waarbij wij uiteraard hopen dat we in staat zijn om die smaaksensatie bij jou en je gezinsleden, vrienden, vriendinnen of collega’s teweeg te brengen. Het restaurant op droompark De Hooge Veluwe heeft met een Hollands-Franse keuken een herkenbaar menu, maar er worden bij de samenstelling van het menu ook ‘uitstapjes’ gemaakt naar andere stijlen zoals de Italiaanse keuken. Zodat wij ook tegemoet komen aan de kinderwens(en): wij hebben tal van pizza’s, belegd met een gevarieerd aanbod aan ingrediënten en met een dunne bodem. 

Waarmee wij duidelijk willen maken: Droompark Hooge Veluwe heeft voor iedere smaak en iedere portemonnee wat lekkers. Naar de visie van EuroParcs als geheel als organisatie staan wij voor een betaalbaar en goed product. Waarbij wij waar mogelijk streekgerechten van het vereiste kwaliteitsniveau in onze menukaart inpassen. Het restaurant is bovendien ruim opgezet, het beschikt daarnaast over een groot terras. Zodat jij en jouw gezin verzekerd zijn van genoeg privacy en in de anderhalve meter maatschappij ook van de vereiste veiligheid qua gezondheid. 

Shoppen en eten in de stad Utrecht of Amersfoort
Overigens begrijpen wij dat jij op jouw vakantie ook wellicht af en toe ergens anders wil eten met de familie, vrienden, vriendinnen of collega’s en dat wil combineren met bijvoorbeeld een middagje winkelen of terrasjes pakken in de stad. Ook daarvoor is Droompark Hooge Veluwe prima gelegen, want het stedelijk comfort is dichtbij: zowel Utrecht als Amersfoort ligt op ongeveer een 40 minuten rijden van het park.

Veilig betalen met: