Umgebung von Hooge Veluwe

De leukste uitstapjes in de omgeving van vakantiepark Droompark Hooge Veluwe.

In de omgeving van Droompark Hooge Veluwe is er voor elk wat wils. Op deze pagina proberen wij u een compleet overzicht te geven van de mogelijke activiteiten, rondom het vakantiepark. Bezoek ook onze receptie, onze medewerkers informeren u graag over het ruime aanbod aan activiteiten!

Wij hebben een aantal aantrekkelijke activiteiten in de omgeving voor u geselecteerd, waar u gegarandeerd nieuwe energie opdoet! Verwen uw zintuigen in het Nationale Park de Hoge Veluwe of wandel door het grootste overdekte tropische regenwoud. Je zult niet geloven wat hier mogelijk is! Ontdek de woestijn van Arizona/Mexico in Burgers Zoo of laat u betoveren door het tropische koraalrif gevuld met 9 miljoen liter water!

Fiets- en wandeltochten

Fiets- en wandeltochten

Veluwe

Er zijn heel veel verschillende fietstochten en/of wandelroutes op, door en rondom de Veluwe te ontdekken. Laat je inspireren, kies de leukste uit en ga het samen de natuur in en beleef het!

Nationaalpark de Hoge Veluwe

Nationaalpark de Hoge Veluwe

Schaarsbergen

Het Nationale Park De Hoge Veluwe wacht op u met een adembenemende combinatie van natuur, landschappen, kunst en architectuur. 

Openluchtmuseum

Openluchtmuseum

Arnhem

Het Nederlands Openluchtmuseum is uitgeroepen tot het 'kindveiligste' museum 2018 in Gelderland. Hier kun je niet alleen het verleden zien. Je kunt het meemaken.

Edese Golfclub Papendal

Edese Golfclub Papendal

Ede

Edese Golf Club Papendal is gelegen in het karakteristieke stuwwallenlandschap van de Veluwezoom. De baan is omgeven door bossen, lanen en weiden. De prachtige golfbaan heeft zich op natuurlijke wijze aan het landschap aangepast en biedt goede hoogteverschillen. De golfclub is opgericht in 1978, heeft het GEO-CtG certificaat, een modern clubhuis en een uitstekend restaurant 'de Hofmeester' met een mooi terras. 

Golfclub Anderstein

Golfclub Anderstein

Maarsbergen

GC Anderstein is een uitdagende 27-holesbaan op het prachtige Landgoed Anderstein. Gelegen op de grens van Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei. De holes zijn verdeeld over de Vallei, Heuvelrug en Heide met elk een eigen karakter. 

Kröller-Müller Museum

Kröller-Müller Museum

Nationaalpark de Hoge Veluwe

Het Kröller-Müller Museum is een museum voor moderne kunst midden op de Veluwe. In de Van Gogh Galerij zijn ongeveer 40 werken van Vincent Van Gogh te zien in wisselende tentoonstellingen. U kunt er ook werken bewonderen van Claude Monet, Pablo Picasso en Piet Mondriaan.

Burgers' Zoo

Burgers' Zoo

Arnhem

Wandel door het grootste overdekte tropische regenwoud, ontdek de woestijn van Arizona/Mexico of laat u betoveren door het tropische koraalrif dat gevuld is met 9 miljoen liter water!

Fun Forest

Fun Forest

Tegelen

Green Jammer Valley ligt in het sprookjesachtige Limburg vlakbij de Duitse grens. Met eindeloze velden, prachtige bossen en kronkelende beekjes is dit een heerlijke plek om van de natuur te genieten. Het park biedt veel meer dan ziplines en bruggen. Geniet van het avontuur!

Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond

Oostburg

Als u in Roermond bent, is het Designer Outlet een bezoekje waard! Hier kunt u tot 70% besparen op uw favoriete merken. Ook in het unieke stadscentrum van Roermond vindt u vele boetiekjes en winkels die u uitnodigen om rond te slenteren.

Textielmuseum

Textielmuseum

Tilburg

Ontdek wat textiel kan doen. Bezoek de tentoonstellingen, ontdek het Textiellab en neem deel aan activiteiten!

Doloris Meta Maze

Doloris Meta Maze

Tilburg

Ben je klaar om de sprong in het onbekende te maken? Doloris nodigt je uit om haar meta-doolhof te betreden, een doorlopende kunstervaring met meer dan 40 kamers met surrealistische kunst, ontworpen en gebouwd door de makers van Karmanoia.

Veilig betalen met: