Natuur en Strandbad De Zeekoelen

Eerste klas locatie aan het water 

Duik je zo het water in, of geniet je liever van het prachtige uitzicht vanaf het strand? Het natuurlijke meer, omringd door bomen, is de perfecte plek voor een heerlijke rustdag.

Omringd door bomen

In Droompark De Zanding kunt u genieten van een heerlijk zandstrand en een natuurlijk meer. Ideaal voor een verfrissende duik bij warm weer! Voor nog meer plezier kunt u uw hengel uitwerpen in het daarvoor bestemde deel van het meer of een stukje het meer op roeien.

U kunt ook een wandeling rond het meer maken. Ondertussen beleven kinderen de grootste avonturen bij Avonturen Survival Eiland aan het meer.

Avonturen Survival Eiland

In het midden van het park, bij het grote meer, ligt het spannende Avonturen Survival Eiland. Jonge kinderen kunnen zich uitleven op de speeltoestellen die speciaal aan hun leeftijd zijn aangepast, terwijl oudere kinderen op 11 meter hoogte een echt avontuur kunnen beleven en naar de top van het hoge superklimnet kunnen klimmen.

Onze partner, De Beekse Hoeve, organiseert veel verschillende leuke activiteiten op dit coole avontureneiland! Hier kunt u een vlot bouwen, boogschieten of een vriendschappelijk potje boerengolf spelen.

Veilig betalen met: