De leukste uitstapjes in de buurt van Resort Droompark De Zanding.

In de omgeving van Resort Droompark De Zanding is er voor ieder wat wils. Op deze pagina proberen wij u een compleet overzicht te geven van de mogelijke activiteiten, rondom het vakantiepark. Bezoek ook onze receptie, onze medewerkers informeren u graag over het ruime aanbod aan activiteiten!

Wij hebben een aantal aantrekkelijke activiteiten in de omgeving voor u geselecteerd, waar u gegarandeerd nieuwe energie opdoet! Verwen uw zintuigen in het Nationaal Park de Hoge Veluwe of wandel door het grootste overdekte tropische regenwoud, ontdek de woestijn van Arizona/Mexico of laat u betoveren door het tropische koraalrif gevuld met 9 miljoen liter water in Burgers Zoo!

Fiets- en wandeltochten

Fiets- en wandeltochten

Otterlo

Rondom Otterlo en Resort Droompark De Zanding zijn er veel verschillende fiets- en/of wandelroutes te ontdekken. Laat u inspireren, kies de mooiste routes en geniet samen van de natuur!

Fietsroutes

Fietsroutes

Olburgen

Verken en ontdek de provincie Gelderland en De Achterhoek per fiets. Het aanbod is gevarieerd. Geniet onderweg van de mooiste uitzichten met een kopje koffie of thee met wat lekkers!

Nationaalpark de Hoge Veluwe

Nationaalpark de Hoge Veluwe

Schaarsbergen

Het Nationale Park De Hoge Veluwe wacht op u met een adembenemende combinatie van natuur, landschappen, kunst en architectuur. 

Openluchtmuseum

Openluchtmuseum

Arnhem

Het Nederlands Openluchtmuseum is uitgeroepen tot het 'kindveiligste' museum 2018 in Gelderland. Hier kun je niet alleen het verleden zien. Je kunt het meemaken.

Edese Golfclub Papendal

Edese Golfclub Papendal

Ede

Edese Golf Club Papendal is gelegen in het karakteristieke stuwwallenlandschap van de Veluwezoom. De baan is omgeven door bossen, lanen en weiden. De prachtige golfbaan heeft zich op natuurlijke wijze aan het landschap aangepast en biedt goede hoogteverschillen. De golfclub is opgericht in 1978, heeft het GEO-CtG certificaat, een modern clubhuis en een uitstekend restaurant 'de Hofmeester' met een mooi terras. 

Kröller-Müller Museum

Kröller-Müller Museum

Nationaalpark de Hoge Veluwe

Het Kröller-Müller Museum is een museum voor moderne kunst midden op de Veluwe. In de Van Gogh Galerij zijn ongeveer 40 werken van Vincent Van Gogh te zien in wisselende tentoonstellingen. U kunt er ook werken bewonderen van Claude Monet, Pablo Picasso en Piet Mondriaan.

Golfclub Anderstein

Golfclub Anderstein

Maarsbergen

GC Anderstein is een uitdagende 27-holesbaan op het prachtige Landgoed Anderstein. Gelegen op de grens van Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei. De holes zijn verdeeld over de Vallei, Heuvelrug en Heide met elk een eigen karakter. 

Burgers' Zoo

Burgers' Zoo

Arnhem

Wandel door het grootste overdekte tropische regenwoud, ontdek de woestijn van Arizona/Mexico of laat u betoveren door het tropische koraalrif dat gevuld is met 9 miljoen liter water!

Veilig betalen met: