Animatie op het vakantiepark

Met Beau & Bloem!

Kinderanimatie op Resort De Utrechtse Heuvelrug

EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug is regelmatig in de weekends en altijd tijdens de schoolvakanties het middelpunt van kinderanimatie. EuroParcs heeft een eigen animatieteam met de Beau & Bloem Kids Club (vanaf 4 jaar) die met de kinderen zingen en dansen, de Adventure Club (vanaf 8 jaar) waarmee je de leukste avonturen beleeft en de Fun Club (voor het hele gezin) wat al vele jaren kindertheater verzorgt. Wie al eens een vakantie op één van onze resorts heeft geboekt is vertrouwd met het beeld: kinderen die uit volle borst meezingen en daarna bij de hand worden genomen om met Beau & Bloem te dansen. Vaak is de uitgestoken hand niet eens nodig en wordt er spontaan begonnen met dansen.

Daarnaast dragen Beau & Bloem ook zorg voor rustiger vermaak, zoals met de kinderen knutselen en tekenen. En het leuke is dat je nu al kunt kleuren met Beau en Bloem, want zij hebben speciaal voor onze kleine (en grote) bezoekers kleurplaten gemaakt. Je kunt tegenwoordig online al een aardige indruk krijgen wat de Beau & Bloem Kids Club allemaal te bieden heeft, zoals een lach op het gelaat van de kinderen. 

De kinderanimatie kan plaatsvinden in het hoofdgebouw, maar ook bijvoorbeeld bij het toekomstige binnenzwembad. Daarnaast kun je dit sfeervolle kindervermaak op mooie dagen vaak ook buiten aanschouwen, bijvoorbeeld bij de speelvoorzieningen of het recreatieveld op EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug.

Voor EuroParcs neemt kinderanimatie een belangrijk onderdeel van de visie in. Als familiebedrijf staat het gezin voorop en dan de kwetsbare kinderen nog meer dan de volwassenen. Want als je hen regelmatig ziet lachen, dan is ieders vakantie geslaagd. Dat overstijgt zelfs het zakelijke belang: kinderen brengen letterlijk en figuurlijk leven in de brouwerij. Zij dragen niet alleen bij aan de sfeer op een vakantiepark, zij zijn in zekere zin het kloppend hart ervan. Voor de kleinsten onder ons doen wij als bedrijf dan ook graag een stap extra. 

Veilig betalen met: