Droompark Bad Hulckesteijn

Droompark Bad Hulckesteijn

 

Een paradijs voor watersporters: Resort Bad Hulckesteijn

Zeilen of surfen, een bootje huren of je eigen watersportuitrusting meenemen: Het Droompark Bad Hulckesteijn is een echt eldorado voor recreatiekapiteins en waterliefhebbers. Het ligt direct aan de oevers van het Veluwemeer, een meer met toegang tot het Markermeer en IJsselmeer, en heeft een eigen jachthaven. Er is ook een zwembad midden in het park dat uitnodigt tot verpozen.

 

Veel water en groene natuur

Het vakantiepark is een van de nieuwste Droomparken locaties. Hier vindt u veel verschillende soorten huizen - bijvoorbeeld studio's voor twee personen, verschillende "Cube" -modellen voor zes personen en familievilla's voor 18 personen. Ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn een goed startpunt voor uitstapjes naar het gebied. De Nederlandse hoofdstad Amsterdam ligt op ongeveer 45 minuten rijden met de auto, in de directe omgeving is naast de vele watermassa's ook de groene natuur te voet of op twee wielen te ontdekken.

Het Droompark Bad Hulckesteijn dankt zijn nogal ongebruikelijke naam aan het kasteel Hulckesteijn, dat volgens de legende ergens tussen Nijkerk en Spakenburg in het water zou zijn gezonken.

Tot ziens!

Faciliteiten op het vakantiepark

Het resort beschikt over uitgebreide wellnessfaciliteiten: van een sauna en een infraroodcabine tot een stoombad. Ook is er een verwarmd binnenzwembad. Daarnaast is er een fitness ruimte aanwezig! Ook is er een een sfeervol restaurant met een bar zodat op elk moment van de dag de juiste ‘vakantievitamines’ genuttigd kunnen worden.  

map-gelderland
Resort Droompark Bad Hulckesteijn
Bekijk op kaart

Fotoalbum droompark Bad Hulckesteijn

 Bekijk de foto's van vakantiepark Bad Hulckesteijn en laat u inspireren voor een afwisselende vakantie.  

Faciliteiten

Kenmerken

Algemeen

  • Parkeergelegenheid centraal
  • Receptie op het park
  • Wifi op park (gratis)

Eten & Drinken

  • Restaurant
  • (Apres ski) bar

Sport & Spel

  • Fietsverhuur
  • Speeltuin
  • Binnenzwembad
  • Fittnessruimte

Adres & route

 Resort Bad Hulckesteijn
Hulckesteijn 3
3861 MZ Nijkerk
T+31 (0) 88055 1500  

Omgeving

In de directe omgeving van badplaats Bad Hulckesteijn is voor ieder wat wils.

Vind jouw favoriete accommodatie in Droompark Bad Hulckesteijn

Veilig betalen met: