Waterrecreatie & watersportcentrum

Watersportcentrum Windy Waters

Voel je graag de adrenaline in je aderen? Bij de surfschool Windy Waters worden u verschillende watersportactiviteiten aangeboden, die u er ook kunt leren! En in een mum van tijd schiet je als een pijl over de golven.

Aangedreven door Passie

Het watersportcentrum Windy Waters ligt aan het Veluwemeer, direct grenzend aan ons park. Vaar mee met Windy Waters en ontdek dat watersport meer is dan alleen een vrijetijdsbesteding. Het niveau waarop u actief bent, doet er niet toe. Of u nu een sport wilt leren of zo vaak mogelijk wilt beoefenen, of u nu die ene speciale beweging wilt leren of gewoon een sportuitrusting wilt huren - bij ons gaat het altijd om de ervaring.

Welke activiteit past het best bij u?

  • Catamaran zeilen
  • Windsurfen
  • SUPpen (Stand Up Paddling)
  • Avontuurlijke activiteiten

Tijdens de Duitse en Nederlandse schoolvakanties, van de paasvakantie tot de herfstvakantie, worden elke dag aantrekkelijke en avontuurlijke activiteiten georganiseerd waaraan iedereen kan deelnemen. Bijvoorbeeld "Windskating" (windsurfen op een longboard op straat), powerkiten, SUPpen, vlotten bouwen en longboarden. Wij organiseren ook een grote wekelijkse BBQ voor alle watersportliefhebbers. 

Strand accessoires

Op zoek naar onderdelen voor uw catamaran of accessoires voor uw surfuitrusting? Kom langs in onze winkel. Hier vind je longboards (ook met elektrische aandrijving!), surfschoenen, mode, accessoires en vele andere strandartikelen.

Wil je meer informatie? Stuur een e-mail naar: info@windywaters.nl.

Veilig betalen met: