Droompark Bad Hoophuizen

Droompark Bad Hoophuizen

Welkom bij Droompark Bad Hoophuizen

Droompark Bad Hoophuizen wordt gekenmerkt door moderne vakantiewoningen omringd door water. Aanlegplaatsen voor boten, een overdekt zwembad en het eigen restaurant van het park bieden de beste voorwaarden voor actieve ontspanning.

 • Aan het Veluwemeer
 • Watersporten en strand
 • Overdekt zwembad en meer
 • Kinderanimatie en indoorspeeltuin
 • Wandelen en fietsen op de Veluwe

De Tiny Houses in het vakantiepark zijn een bijzondere blikvanger. Het concept erachter is om alle belangrijke elementen van een huis te combineren in een kleine leefruimte. Zonder aan comfort in te boeten, natuurlijk! Ook de strandvilla's van het vakantiepark, die over een eigen stukje strand beschikken, zijn ongewoon.

Een eldorado voor watersporters

Pure rust en sportieve wateractie zijn twee tegenpolen die elkaar aantrekken in Droompark Bad Hoophuizen. Enerzijds nodigt de uitgestrektheid van het Veluwse landschap uit tot het maken van lange fiets- en wandeltochten, anderzijds biedt het Veluwemeer watersporters tal van mogelijkheden om actief bezig te zijn op en in het verfrissende water. Wat dacht je van zwemmen, surfen of een boottochtje? Wie liever een avontuurlijke dag op het droge beleeft, kan terecht in het attractiepark Walibi Holland. Achtbaan adrenaline stoten inbegrepen.

Het vakantiepark en de regio zijn blikvangers, vooral door de stuwwallen die als heuvels over tientallen kilometers lengte in het verder vlakke land opdoemen. Machtige silhouetten uit de voorlaatste ijstijd die niet lijken te passen in het landschap maar tegelijkertijd al duizenden jaren een toevluchtsoord vormen voor tal van dieren. Dat natuurschoon in combinatie met het ‘afwijkende’ landschap en de centrale ligging in Nederland maakt dat De Utrechtse Heuvelrug al sinds de opkomst van het toerisme een magneetwerking heeft op Nederlandse toeristen en dagjesmensen. EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug is daarbij de perfecte uitvalsbasis om dit veelzijdige gebied te bereiken. 

Sinds 2013, toen het zuidelijk gedeelte ook bij het nationaal park werd betrokken, is De Utrechtse Heuvelrug alleen maar nóg completer geworden als natuurgebied. Omdat De Utrechtse Heuvelrug, dat zich nu uitstrekt tot de uiterwaarden van de Nederrijn, je steeds weer verrast met andere (natuur)parels. Zo kun je op loopafstand van Resort De Utrechtse Heuvelrug verkoeling zoeken in het Bosbad Henschotermeer. Toch is het vooral de bosbeleving pur sang die een twinkeling in de ogen van jong en ouder brengt . EuroParcs Resort Utrechtse Heuvelrug brengt romantiek, spanning, avontuur ineen en daarmee quality time voor de hele familie. 

Van Glamping camping tot aan luxe vakantiewoningen
Elke vakantiewoning is aangekleed met louter A-merken, van de keuken tot en met de badkamer en van de woonkamer tot en met de slaapkamers, zodat de tijdelijke verblijfsaccommodatie tot in de haarvaten voelt als thuis. Denk hierbij aan mooie fauteuils in warme kleuren, een grote houten tafel in de woonkamer, prints aan de keukenwand en schilderijen aan de muur van de living en de slaapkamer. 

Veelzijdigheid qua vakantiebeleving schrijf je op EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug dan ook met hoofdletters. Dat begint met de diversiteit in het accommodatie aanbod. Van comfort kampeerplaatsen, trekkershutten tot aan sfeervolle vakantiewoningen. Deze hebben een architectuur die uniek is: ze zijn met timmermansoog door EuroParcs zelf ontworpen en passen qua uiterlijk naadloos in de natuurrijke omgeving. Bovendien zijn ze gebouwd op grote kavels zodat jij en je naasten, vrienden of vriendinnen dan wel collega’s verzekerd zijn van veel privacy. 

Inspiratievol. Romantisch. Modern maar met nostalgische accenten. Onze vakantiewoningen etaleren al deze kenmerken in één vloeiend geheel waarbij wij de meningen en ervaringen van onze huurgasten uit de afgelopen jaren hebben verwerkt in onze ontwerpen. Waarbij jij de keus hebt hoe groot de vakantiewoning moet zijn. Wij bieden zowel kleinere als grotere chalets aan, tot dubbellaagse modellen en groepsaccommodaties voor maximaal tien personen aan toe. Ook zijn er op het resort themawoningen, waaronder kindvriendelijke vakantiewoningen met extra veel speelattributen en wellnesswoningen met onder meer een jacuzzi. 

map-gelderland
Droompark Resort Bad Hoophuizen
Bekijk op de kaart

 Fotogalerij van het resort Bad Hoophuizen

Bekijk de foto's van het vakantiepark Bad Hoophuizen en doe inspiratie op voor een avontuurlijke vakantie in Zeeland!

Faciliteiten

Uitrusting

Algemeen

 • Centrale parkeerplaats
 • Receptie in het park
 • Een strand in de buurt
 • Op het Veluwemeer

Eten & Drinken

 • (à la carte) Restaurant
 • Lunchroom 
 • Imbiss
 • Parkshop

Sport & Spel

 • Watersportcentrum Windy Waters
 • Speeltuin
 • Overdekt zwembad
 • Multifunctioneel sportveld
 • Animatie

Adres & route

Omgeving

In de directe omgeving van Resort Bad Hoophuizen is er voor elk wat wils. In de bosrijke en waterrijke omgeving kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken

Zoek uw favoriete accommodatie in Resort Bad Hoophuizen

Veilig betalen met: