Jaá ik ga op vakantie

En ik neem mee ...

Jouw huisdier is welkom 🐶🐱

Neem je trouwe viervoeter, je gevleugelde kameraad, jouw huisdier - hond, kat, parkiet, cavia het maakt niet uit - mee op vakantie! Hij of zij is van harte welkom op alle vakantieparken van EuroParcs! Bij EuroParcs is het elke dag Dierendag, omdat wij vinden dat jouw allerbeste vriend of vriendin ook een welverdiende vakantie verdient. EuroParcs houdt van huisdieren en huisdieren houden van EuroParcs. Niet zozeer wegens het comfort van de vakantiewoning (al is dat natuurlijk voor een dier een prettige bijkomstigheid), ook niet vanwege onze rijke faciliteiten en voorzieningen op de vakantieparken, want dat zal jouw hond worst wezen, maar vanwege de ligging van die EuroParcs’ resorts. Heerlijk rennen door de natuur en zwemmen in water… Het uitzicht van alleen maar ‘groen’, andere dieren en vogels… Zo moet een vrije hond of kat zich voelen! Dat dierengevoel en de liefde die jij en wij als bedrijf hebben voor onze viervoeters brengen wij elke dag extra voor het voetlicht, want jouw huisdier is van harte welkom!

 Honden zijn welkom bij EuroParcs! Houd er wel rekening mee dat er maximaal twee huisdieren per vakantiehuis zijn toegestaan. Gebruik bijvoorbeeld de filter in het zoek- en boekmasker om alleen vakantiehuizen weer te geven waar honden zijn toegestaan.

Voor huisdieren hebben we de filter "Huisdieren" al voor je geactiveerd in de zoekfunctie aan het einde van deze pagina. Ook kun je hier instellen of je liever aan de rand van het hondvriendelijke vakantiepark wilt overnachten om met je hond te gaan wandelen in het bos. Zowel de omgeving als alle vakantieparken van EuroParcs zijn ideaal voor een vakantie met uw hond. Een diervriendelijke vakantie bij EuroParcs.

Heerlijk wandelen met je hond in het Streekbos

En dan heeft elk vakantiepark van EuroParcs voor de trouwe viervoeter nog een mooie bonus in huis of beter gezegd in de omgeving. Op vakantiepark EuroParcs Resort Markermeer , gesitueerd bij Bovenkarspel, ligt het zwemwater voor de hond op enkele meters van de vakantiewoning. Daarnaast is het heerlijk toeven voor hem of haar in de omgeving en het nabij gelegen Streekbos in Bovenkarspel of Robbenoordbos ten noorden van Medemblik.

Leuk: op verkenning met de hond in een boot

Vakantiepark EuroParcs Resort De Rijp is gelegen aan het Noordhollandsch kanaal wat altijd goed voor een verfrissende plons. Aan de andere kant van het vakantiepark ligt natuurgebied De Eilandspolder. Je kunt dat met een fluisterboot verkennen met jouw hond. Dat houdt in: samen aanmeren bij oud-Hollandse woeste grond met weilanden die bijna onder water staan, riet waarvan je niet weet wat er achter schuilt en bosschages waarin misschien wel een vossenfamilie huist. Ook interessant is het nabijgelegen Alkmaardermeer en dan vooral het eiland De Woude. Dat heeft mooie wandelpaden, direct grenzend aan ongerepte natuur.

Met hond en al op vakantie

Op vakantiepark EuroParcs Resort Poort van Amsterdam bij Uitdam ligt het water uitdagend op jouw hond te wachten. Daarnaast kunt je hier fraaie wandelingen met jouw huisdier maken over de Markermeerdijk. 

Resort De Biesbosch aan het water
Met mijn hond op ontdekkingstocht

Ga je hier voor het uitzicht, op vakantiepark EuroParcs Resort De Biesbosch zit de uitdaging hem juist in het onoverzichtelijke moeraslandschap van water, eilanden, hoog riet en dichte begroeiing. Hier, in de Hollandse Biesbosch dat direct tegenover het vakantiepark nabij Dordrecht gelegen is, is jouw hond niet alleen op zijn ogen maar vooral ook op zijn neus aangewezen in zijn ontdekkingstocht.

Een onvergetelijk avontuur voor hond en baasje

Op vakantiepark EuroParcs Resort Poort van Zeeland nabij Hellevoetsluis beleef je samen met jouw hond het strandgevoel pur sang. Dat betekent stok of bal in de hand en gooien maar! Dit kan overigens ook in de duinen zodat de spieren van jouw dier bij het beklimmen ervan nog wat extra getraind worden. De duinen van Voorne-Putten behoren tot de soortenrijkste van West-Europa. Veel vlinder- en slakkensoorten en enkele zeldzame muizen leven hier. Kortom, een onvergetelijk avontuur voor hond en baasje! 

Ga op reis met je huisdier

En ontdek meer bijzondere diersoorten en een nog meer heuvelachtig terrein vind je op vakantiepark EuroParcs Resort Brunssummerheide, gelegen op het hoogste punt van Brunssum in Zuid-Limburg. Dit vakantiepark ligt aan de bijzondere Brunssummerheide en meer in het algemeen in een landschap van bossen, beken, vennen zandverstuivingen en heide.

Je huisdier en jij 🐾

Houden jij en jouw huisdier van heuvels én water. Kies dan voor vakantiepark EuroParcs Resort Limburg. Dat ligt op twintig minuten van de heuvels. Ander voordeel van dit vakantiepark is dat je met jouw viervoeter in tien minuten in Duitsland of België bent voor meer avontuur!

Vijver
Ik ga op vakantie en ik neem mee ... mijn hond!

De ruimte heb je ook op vakantiepark EuroParcs Resort De Achterhoek bij Lochem. Dit is een uitgestrekt gebied met bossen, afgewisseld met landbouwgronden en houtwallen. Een mooie work-out voor jou en je hond zijn de Lochemse Berg en de Kale Berg. Ze maken deel uit van een 171 hectare groot natuurgebied. Alleen de beboste Lochemse Berg, met op de top een uitkijktoren uit 1893, is al vijftig meter hoog.

Ideaal voor jou met je hond

Nog veel meer bos vind je bij vakantiepark EuroParcs Resort De Wije Werelt bij Otterlo , want dit vakantiepark ligt midden in de Veluwe. vlakbij Nationaal Park De Hoge Veluwe en het natuurgebied Het Planken Wambuis. Het halfopen landschap van Het Planken Wambuis, waarbij gras, heide, beken en zelfs oude grafheuvels elkaar afwisselen, is ideaal voor de hond.

Mijn baasje en ik

Ook vakantiepark EuroParcs Resort Veluwemeer ligt vlakbij de Veluwe maar hier profiteer je tevens van een waterrijk landschap. Een omgeving waar je met jouw hond kunt spelen en prachtige wandelingen kunt maken.

Snuffel en je hond gaat het (fantastisch) vinden

Vakantiepark EuroParcs Resort Zuiderzee heeft zelfs een zandstrand van een kilometer lengte zodat er talloze plonsmogelijkheden zijn voor jou en je hond. Bovendien heb je hier de ruimte om met elkaar over het strand te rennen. En: ook vanaf dit vakantiepark is in de omgeving veel natuur te vinden!

Het bos beleef je met je hond

Bosbeleving beleven jij en je hond ook op EuroParcs Resort Reestervallei want dit vakantiepark ligt ook in een bos. Bovendien heb je ook hier met zwemvijver De Zwarte Dennen zwem- en strandplezier op korte afstand van het vakantiepark. Bijzonder aan dit resort is verder de gevarieerde omgeving : je treft binnen vijf minuten van het park dennenbos, loofbos en een riet-/moeraslandschap aan!

Vakantie vieren doe je met je huisdieren

De prachtige bosrijke omgeving van de Antwerpse Kempen is er klaar voor om door jou en je viervoeter verkend te worden. Geniet van een heerlijke wandel- of fietsttocht met je hond vanaf EuroParcs Resort Zilverstrand , gelegen in het mooie België.

Vind je verblijf voor jou en je huisdier bij EuroParcs

Veilig betalen met: