Defqon.1 bezoeken? Verblijf bij EuroParcs!

Ook in 2020 vindt het festival DEFQON.1. Defqon.1 hoeft echt niet uitgelegd te worden. Boek nu een verblijf voor het weekend van 26, 27 en 28 juni 2020 op vakantiepark Resort Veluwemeer of Resort Zuiderzee! En je zit vlakbij het 's werelds grootste muziekfestival voor de hardere muziekstijlen. Het festival vindt plaats in Biddinghuizen.

Het thema voor de 19e editie in 2020 van Defqon. 1 is Primal Energy! Met meer dan 160.000 bezoekers en bekende shows als Power Hour en The Endshow is Defqon1 het ultieme toevluchtsoord voor fans van de hardere muziekstijlen in de dansmuziek, om er maar een paar te noemen: hardstyle, hardcore, rauwe hardstyle, en andere subgenres! Het Defqon.1 festivalweekend heeft 11 verschillende gebieden die elk hun eigen muziekstijl vertegenwoordigen.

Feesten in stijl? Boek een accommodatie!
Geen zin om op een modderige camping te verblijven, in vieze, natte slaapzakken? Maar je wilt wel naar het grootste feest van het jaar in Biddinghuizen? Boek dan nu een accommodatie in Resort Veluwemeer óf Resort Zuiderzee , voor jou en jouw vrienden groep, en feest in stijl!

Vervoer vanaf het vakantiepark

Als je een bob in de vriendengroep hebt, kun je natuurlijk prima zelf rijden. Wil je dit niet, dan hebben wij een goede samenwerking met een taxi centrale die je van het resorts naar het festival terrein kan rijden. Je wordt gebracht en ook weer opgehaald. In de vroege uurtjes kruip jij nog lekker je warme bed in, na een verfrissende douche. Zo kun je er alle dagen tegenaan! 

Resort Veluwemeer
€ 8,- per persoon voor een enkele reis.
€ 45,- per persoon voor een weekendkaart met onbeperkt vervoer.

Kaartverkoop via muntverkoop op het resort. Je wordt vervoerd met touringcars en taxibussen. Wij werken samen met Taxi Dronten, zij hebben ook een eigen standplaats op het festivalterrein. Taxi Dronten is te bereiken op 0321 - 311 212.

Resort Veluwemeer

Resort Veluwemeer

Nunspeet, Gelderland, NL
  • Zalig vakantiegevoel in aan het glinsterende water en Oer-Hollandse landschap
  • Met de fiets de prachtige omgeving verkennen
  • Of leren zeilen aan het zandstrand en de jachthaven  
Eco villa Resort Zuiderzee

Resort Zuiderzee

Biddinghuizen, Flevoland, NL
  • Luxueuze vakantiehuizen met ruimte en privacy 
  • Op wandelafstand van de leukste uitstapjes zoals Walibi, het dolfinarium of de Haven. 
  • Uren zwemplezier in het zwemparadijs en de wellness  

Vind jouw favoriete accommodatie op Resort Resort Zuiderzee of Resort Veluwemeer

Veilig betalen met: