Carnaval

Carnaval

 👑 Vier Carnaval in 2020 met EuroParcs

Vier Carnaval in 2020 samen met je vrienden in bijvoorbeeld een groepsverblijf bij EuroParcs! Boek verblijf van 21 t/m 26 februari op Resort Brunssummerheide of Resort Limburg en maak het verkleedfeest compleet! Beide vakantieparken bieden de perfecte uitgangspositie voor allerlei Carnavalsfeesten in Limburg en Brabant, de parken zijn namelijk uitstekend gelegen in het zuiden van ons land. In België ben je bij Resort De Kempen aan het goede adres om allerlei toffe Carnavalsfeesten bij te wonen!. Boek een groepsverblijf samen met je vrienden en jullie bevinden je direct nabij de de leukste feesten, optochten en locaties! Ook in andere delen van ons kikkerlandje wordt Carnaval steeds vaker gevierd, dus ook vanaf andere vakantieparken kun je samen met je vrienden boeken als uitvalsbasis voor het meest ludieke feest van het jaar!

Waarschijnlijk is de bestemming deze Carnaval al bekend, maar desalniettemin attenderen we je graag op wat er zoal te doen is in Zuid-Limburg tijdens en rondom Carnaval

Bekijk het aanbod, want EuroParcs heeft zowel voor grote als voor kleine families- en/of vriendengroepen accommodaties. Met een groepsaccommodatie kun je samen met je vriendinnen perfect voorbereiden en bourgondisch nagenieten! Carnaval vier je samen, dus boek een groepsverblijf en beleef het!

Resort Limburg

Resort Limburg

Susteren, Limburg, NL

Resort Limburg is er voor jong en oud. Het is zowel grendend aan België als Duitsland. 

Genieten aan het zwemparadijs met glijbanen of vissen aan de recreatievijver. Er is hier voor ieder wat wils. Het resort is ongeveer 1 uur en 34 minuten rijden als je vertrekt vanuit Brussel.

Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide

Brunssum, Limburg, NL

EuroParcs Resort Brunssumerheide richt zich vooral op volwassenen. 

Sport, natuur en rust staan hier centraal. Aken, Luik of Maastricht is op maar liefst 20 minuten rijden van het resort. Als je vertekt vanuit Brussel is het resort ongeveer 1 uur en 32 minuten rijden. 

Resort Zilverstrand

Resort Zilverstrand

Mol, Antwerpen, BE

De kempen in mol is het ideale resort voor gezinnen die opzoek zijn naar een vakantiepark in België.

Perfect voor gezinnen met kinderen die willen genieten van de verschillende faciliteiten die het resort te bieden heeft. Het is vanuit Brussel ongeveer 1 uur en 24 minuten rijden tot aan het resort. 

Vind jouw favoriete accommodatie bij EuroParcs

Veilig betalen met: