Adventure Club

Ontdek de Adventure Club!

Kolderieke kinderanimatie verwarmt het hart en prikkelt de hersens van de kleine maar het avontuur ligt toch buiten en dat lonkt altijd. De Adventure Club van EuroParcs geeft de zekerheid dat kinderen vanaf acht jaar en ouder helemaal opgaan in een spannend spel.

De jeugd vanaf 8 jaar zien topacteurs uit actiefilms tot ‘leven komen’ tijdens onder andere het levend stratego, hutten bouwen of het smokkelspel. Pubers gaan los met spellen als ‘Gotcha’ en ‘Wie is de Sjaak’ en de oudste jeugd meet de krachten in onder meer een color- of mudrun!

Ga jij graag op avontuur en wil je meedoen met de Adventure Club? Dat kan tijdens de schoolvakanties op bijna alle Resorts van EuroParcs. Meer weten over de activiteiten van de Adventure Club tijdens het verblijf op het vakantiepark? Bekijk dan het animatie programma op de pagina van het EuroParcs Resort van uw keuze. Ga via het menu naar 'Praktisch' en klik op animatie programma. 

Je kunt ook voor de zekerheid even bellen met het resort van jouw keuze op 088 070 80 90 (lokaal tarief). Wij beantwoorden vragen graag! 

Veilig betalen met: